Εμείς στο Εργαστήρι “της αθανασίας” παράγουμε γλυκά κουταλιού με τον παραδοσιακό τρόπο, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα, την γεύση, το άρωμα και την αίσθηση του «σπιτικού γλυκού». Για την παρασκευή των γλυκών μας χρησιμοποιούμε τα καλύτερα φρέσκα Ελληνικά φρούτα και τα προετοιμάζουμε με πολύ επιμέλεια, σε μικρές παρτίδες των 5-6 κιλών (στο μέγεθος κατσαρόλας), με αυτό τον τρόπο ελέγχουμε με ακρίβεια την θερμότητα που θα δεχτούν τα φρέσκα φρούτα, έτσι δεν μειώνεται η θρεπτική αξία, το άρωμα και το χρώμα τους. Με την παραγωγική διαδικασία που ακολουθούμε καταφέραμε να διατηρήσουμε την τραγανή υφή, το άρωμα και την γεύση του φρέσκου φρούτου ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα όπως η φράουλα. Δημιουργήσαμε έτσι γλυκά με στιβαρό σώμα, με έντονη προσωπικότητα, αρμονία και μεγάλη διάρκεια επίγευσης.
Μπορεί να καταναλώνονται μόνα τους ή να συνοδεύουν το γιαούρτι και το παγωτό καθώς επίσης να χρησιμοποιηθούν σε τούρτες, κρεμώδη γλυκίσματα κ.α.. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε προϊόντα που οι γεύσεις τους μας παραπέμπουν σε εποχές πιο “αθώες” και λιγότερο περίπλοκες, θυμίζοντάς μας τις “αθάνατες” γεύσεις των παραδοσιακών μας γλυκισμάτων. Στα γλυκά μας δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά & χρωστικές ουσίες, τα συσκευάζουμε MONO σε γυάλινα βαζάκια των 450gr, 700gr καθώς και 2000gr ώστε να διατηρηθούν φρέσκα όπως την ώρα που τα φτιάξαμε, με τόσο μεράκι, μέχρι την στιγμή που θα τα απολαύσετε…
*Κατά παραγγελία παρασκευάζουμε για εσάς και τους αγαπημένους σας
μπομπονιέρες με γλυκό της αρεσκείας σας!
**Μάθετε εδώ για την ιστορία καθώς και την θρεπτική αξία των γλυκών κουταλιού!